Together We are Euram

Het is belangrijk te weten aan wie u uw geld toevertrouwt. Dat moet een betrouwbare partner zijn met ervaring en kennis van zaken. Het management van Euram beschikt over decennia aan ervaring op het gebied van investeren in vastgoed. Zij hebben oog voor steeds veranderende omstandigheden en weten daar snel op in te spelen. Het Nederlandse managementteam van Euram wordt gevormd door Franklin Douwes en Bart van der Poel. Het Amerikaanse bestaat uit Maarten Kuik.

Franklin D. Douwes

CEO

Franklin Douwes (1967) heeft jarenlange internationale ervaring op het gebied van structurering van vastgoedfondsen. Zijn carrière startte hij in marketing en sales. In die periode rondde hij zijn vastgoedstudie af en werd vervolgens directielid van een internationale vastgoed beleggingsonderneming. Daar was hij verantwoordelijk voor commercie en marketing en eindverantwoordelijk voor de vestiging in Duitsland. Franklin maakte aansluitend, gedreven door een heldere visie en pragmatisch ondernemerschap, de keuze zelfstandig door te gaan. Sindsdien realiseerde hij als ondernemer vele vastgoedprojecten in Nederland, Zweden en de Verenigde Staten.

Bart A.G.M. van der Poel

CFO

Bart van der Poel (1965) studeerde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, is betrokken geweest bij vele nationale en internationale ondernemingen en heeft zich daarbij gespecialiseerd in de vastgoedbranche. Bart is daarnaast zeer ervaren op het gebied van estate en financial planning. Tot zijn komst naar Euram was Bart partner bij een adviesorganisatie in Amsterdam.