Wat we doen

Investeren in beloftevolle woningprojecten

Een kavel. Een plan. Een vergunning. Dat kan het begin zijn van een project dat de buurt verrijkt en beleggers bovengemiddeld rendement oplevert. Wij kennen de architecten en de ontwikkelaars en bekijken honderden plannen in het vroegst mogelijke stadium. Om daar vervolgens de meest beloftevolle uit te kiezen, zeer zorgvuldig door te rekenen en tot mogelijke deelname te besluiten.

Daarbij laten we vele factoren meewegen. Zoals de reputatie van de bouwer, de architectonische kwaliteit en natuurlijk de commerciële kansen en financiële perspectieven.

Onze focus: woningen, want we geloven sterk in residentieel vastgoed. Daarin zit onze expertise en daarin blijven altijd kansen bestaan.

Euram is geen projectontwikkelaar maar capital partner en richt zich dus volledig op de financiële kant van de zaak. Daarbij denken we in dollars, want we zijn uitsluitend actief in de Verenigde Staten.

De kracht van kennis

De waarde van een woonwijk in de Verenigde Staten wordt door vele factoren bepaald. Zo speelt de school een belangrijke rol. Wie z’n kinderen graag een goede school gunt, moet alert zijn op het postcodegebied. Dat bepaalt of het kind al dan niet op deze school wordt toegelaten.

We hebben alles in huis om datgene te doen waar we goed in zijn: risico’s beheersbaar maken. Om de financiële kant van een project zodanig te structureren en te managen dat onze investeerders precies weten waar ze aan toe zijn. En uitzicht hebben op beloftevolle rendementen. Daarbij hebben we zoveel geloof in onze eigen projecten dat we er te allen tijde zelf ook in investeren.