Veelgestelde vragen

Lees hier de veelgestelde vragen en onze antwoorden.

Beleggen in dollars is niet risicovoller dan welke andere belegging of valuta dan ook. Daarnaast is de dollar nog altijd de grootste en sterkste munteenheid die wij kennen. 

Met Euram weten we hier steeds opnieuw goede rendementen te behalen. Waardoor? De Amerikaanse woningmarkt is dynamisch en een van de grootste ter wereld. Er liggen altijd kansen!

De Amerikaanse economie is veruit de grootste ter wereld. En je zou het misschien niet verwachten, maar we zien er nog steeds sterke groei – jaar in, jaar uit. Kortom: de economie van de VS is veerkrachtig en biedt potentie.

Ja. Doordat Euram Investment Group een deel van de aandelen in een project bezit, hebben zij een aanmerkelijk belang. Zij behartigen de belangen van hun investeerders. De risico’s zijn dus niet groter dan bij welke andere beleggingsvorm dan ook.

Als je met Euram belegt, vragen we je de hele looptijd mee te doen. Maar we begrijpen ook dat er soms onverwachte dingen op je pad kunnen komen. Als je tussentijds toch wilt uitstappen, dan begeleiden we je daarbij.