Met wie?

Beleggers met ambitie

Sommige beleggers hebben vooral oog voor rendement en kijken verder nauwelijks om naar hun investering. Belegt u in een van onze projecten, dan wordt u er daadwerkelijk deelgenoot van. We informeren u in alle stadia en nodigen u zelfs uit om het project te bezichtigen, samen met andere investeerders. Diezelfde openheid mag u verwachten ten aanzien van de financiële kant.

Onze aanpak is volledig transparant en we structureren onze investeringen graag op een zo eenvoudig mogelijke manier. Natuurlijk investeert u in een complex project waarin risico’s schuilen. Maar daar staat het streven naar bovengemiddelde rendementen tegenover, juist doordat we er alles aan doen om deze risico’s inzichtelijk en beheersbaar te maken. Verwacht u de komende jaren een sterkere dollar, dan kan dit extra in uw voordeel werken.

Creatief en constructief

Amerikanen beleggen graag in Europa en Nederland is één van de grootste investeerders in de Verenigde Staten. Een interessant maar verklaarbaar fenomeen. Zo merken we dat onze inbreng in Amerikaanse vastgoedprojecten zeer wordt gewaardeerd, vooral omdat we als Nederlanders anders naar de zaken kijken.

Creatief en constructief. Vol vernuft, waarbij we flexibel inspelen op de kansen die we zien.

Misschien is het de Hollandse koopmansgeest maar in ieder geval zit Euram vaak vooraan als de beste investeringsmogelijkheden zich aandienen.