Boiling Springs Apartments

Kansrijk investeren in de bouw van 252 nieuwe huurwoningen in Greenville South Carolina.

Over het project

Investeer mee met Euram Investment Group in de nieuwste woningbouwontwikkeling Boiling Springs Apartments. Dit nieuw te bouwen appartementengebouw bestaat uit 252 huurappartementen. Het project wordt gerealiseerd in de high-end wijk Thornblade, nabij het centrum en de belangrijkste werkgevers van Greenville, South-Carolina. Omdat de vraag naar huurwoningen groot is en het aanbod nog altijd laag, is de verwachting dat het project binnen de gestelde termijn zal worden gerealiseerd en de investering succesvol afgerond.

Om dit aantrekkelijke project te realiseren, biedt Boiling Springs Apartments Nederlandse beleggers een exclusieve investeringsmogelijkheid door middel van een winstdelende obligatie. Deze investering biedt een indrukwekkend verwacht rendement van maar liefst 15% op jaarbasis*.


De belangrijkste kenmerken:

  • Nieuw te bouwen appartementencomplex met 252 huurappartementen, met alle moderne voorzieningen en comfort
  • Een geprognosticeerd totaalrendement van 15% op jaarbasis*
  • Benodigd eigen vermogen US$ 5.000.000
  • Deelname vanaf US$ 100.000
  • Korte looptijd van 36 maanden
  • Zeer ervaren partner Flournoy Development Group met een succesvol trackrecord.

*De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Download meer informatie

Rendering and line drawn site plan IMG 2353 J Greenville SC jonathan hanna D7 Hq4 Gjcymk unsplash
chevron_left
chevron_right

Over Euram: een boutique investeringsmaatschappij

Euram Investment Group is een investeringsmaatschappij met jarenlange ervaring, kennis en kunde. Samen met selecte groepen beleggers participeert Euram al jaren succesvol mee in de beloftevolle (huur)woningmarkt. Een segment dat zich ook in bewogen tijden heeft bewezen en bovengemiddelde rendementen biedt aan haar investeerders. We zijn transparant over wat we doen en beleggen je geld alsof het van ons is. We houden je ieder kwartaal op de hoogte, organiseren jaarlijks informatiebijeenkomsten én inspectiereizen. Zo weet je altijd hoe het ervoor staat met je investering.

Maak een afspraak
Vergelijkbare projecten
White Bear Lake front property
White Bear Apartments

White Bear Apartments  ligt in White Bear Lake, Minnesota. Het project ligt enkele kilometers ten zuiden van White Bear Lake. Dat is circa 25 km noordwestelijk van Minneapolis en circa 15 km noordelijk van St-Paul. In deze regio is veel vraag naar betaalbare huurwoningen, de huidige bezettingsgraad van de bestaande complexen ligt op circa 98%. De vraag naar huurwoningen stijgt er nog steeds. Er is met name vraag naar woningen voor 45-plussers.

Lees meer
Casa Tierra 1
Casa Tierra Apartments

Casa Tierra Apartments ligt in Albuquerque, New Mexico, een regio met een zeer stabiele economie. Deze wordt onder andere gedreven door het Journal Center, een groot business park waar de universiteit, de Kirtland Air Force Base, het Sandia Nationaal Laboratorium en meerdere medische bedrijven gevestigd zijn. Albuquerque is met circa de helft van de populatie van New Mexico, leidend in de huurwoningensector in deze Amerikaanse staat.

Lees meer